Laserhoidot

Laserhoitodon tehokkuus on todistettu useissa julkaistuissa tutkimuksissa. Laserin vaikutuksesta solujen sisäinen metabolinen aktiivisuus ja verenkierto tehostuu tuoden happea, vettä, energiaa ja ravinteita vahingoittuneelle alueelle. Tämän seurauksena tulehdus, turvotus, lihasspasmit, jäykkyys ja kipu vähenevät.

Laserhoidon on tutkimusten mukaan todettu auttavan mm.

- nivelrikossa

- tendinoosissa (lihasjänteiden rasitus ja kipu)

- nivelsiteiden revähdyksissä

- pistohaavoissa

- post-traumaattisissa vammoissa

- leikkauksen jälkeisissä kivuissa

- niska- ja selkäkivuissa

- lonkkadysplasiassa

- kroonisissa haavoissa

- ortopedisesta leikkauksesta toipuessa

- nivelkivussa

- turvotuksessa ja veren tukkeutumisessa

- lihasrevähtymissä

- palovammoissa

- kuntoutuksessa

Laserlaitteemme on IV-luokan laserlaite, joka perustuu neljään jatkuvaan valon aaltopituuteen. Laseriamme voi käyttää terapeuttisiin tarkoituksiin. Maailmalla laseria on käytetty 1970-luvulta lähtien erittäin hyvin tuloksin.

Laserhoito on potilaalle miellyttävä: potilasta ei tarvitse rauhoittaa toimenpidettä varten ja hoitokerta kestää tavallisesti alle 10 minuuttia. Hoidon aikana potilaan iholla voi tuntua lämpöä tai pistelyä, mutta yleensä hoidon aikana tuntemuksia on vain vähän tai ei lainkaan.

Suurimmalla osalla potilaista vointi paranee 12-24 tunnin kuluttua hoidosta, mutta lähes kaikki potilaat hyötyvät useammasta hoitokerrasta (tavallisesti 3-8 kertaa). IV-luokan laserhoito on kumulatiivista, eläinlääkäri suosittelee kullekin potilaalle sopivan hoitokertamäärän.

Lisätietoja saat klinikan henkilökunnalta.